top of page
soinilan_Koti3.jpg

Soinilan tilan tarina

Soinilan toiminta-ajatuksena on tarjota kaikille astetta parempaa.

Niitä luonnon aitoja makuja ja iloja, mitkä on jo usein unohdettu.

 

Pienesti parasta, ihan luvattoman hyvää

on motto, millä haluamme tätä yritystä johtaa ja

tuoda omalla työllämme lisäarvoa, iloa ja makua jokaisen elämään.

Soinilan tila on ollut suvulla 1840-luvulta. Olemme Markku ja Piia Soininen, Soinilan tilan nykyinen isäntäpari. Perheeseemme kuuluu vanhempien lisäksi 6 lasta, kissoja ja kanoja. Iloksemme saamme muutaman kerran kuussa myös tukiperheen lapsia, jotka rikastuttavat päiviämme kovasti. Isovanhemmat asuvat vain kivenheiton päässä, joten heidätkin pihapiirissä monesti kohtaa. Soinilan pihapiirissä onkin aina vilskettä ja vilinää – kaikki voi olla vähän vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun, mutta kuitenkin kasassa, elo ja ilo ylimmillään. Joten kun saavut Soinilaan, voi vastassa olla yllätyksiä, joita vain lapset voivat keksiä.

 

Ajava voimamme kaikessa on lämminhenkinen ja loistava palvelu – haluamme tarjota aina pienesti parasta, ihan luvattoman hyvää! Tahdomme tarjota asiakkaillemme mukavan ja leppoisan maatilan tunnelman. Vanhempien tehdessä ostoksia Soinilan Tilapuodissa tai asioidessa Soinilan Mehustamossa voivat lapset kirmailla pihapiirissä. Tai istahtaa vaikka Soinilan Kuplajuoman nautintaan aitan rappusille. Pihapiirin eläimiä on myös mukava seurata ja rapsutella. Soinilassa on kolme kissaa:  Laikku, Mirri ja Rico  sekä neljäntenä tyttäremme kissa Milo. Erirotuisia kanoja on vaihteleva määrä ja niiden komentajana toimii nykyään kukko Pynnönen.

Soinila kuuluu ja on aina kuulunut saumattomasti yhteen yritystoiminan kanssa. Niin myös nyt, vaikka tuotantomuoto on muuttunut. Soinilan Oy on perheyritys, joka on perustettu jatkamaan perinteikkään Soinilan tilan toimintaa maidontuotannosta luopumisen jälkeen. Soinilan Oy toimii Soinilan maatilan entisessä tuotantorakennuksessa, kun pari vuotta tyhjillään ollut navettahalli kaipasi sisälleen uutta elämää ja siitä se ajatus sitten lähti. Yhdestä isosta tuli monta pientä. Pistettiin munat niin sanotusti useampaan koriin ja siitä syntyi Soinilan Oy.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin!

  • Soinilan facebook
  • Soinilan instagram
bottom of page