Soinilan Oy on perheyritys, joka on perustettu jatkamaan perinteikkään Soinilan tilan toimintaa maidotuotannosta luopumisen jälkeen. Pari vuotta tyhjillään ollut navettahalli kaipasi sisälleen uutta elämää ja siitä se ajatus lähti. Yhdestä isosta tuli monta pientä. Pistettiin munat useampaan koriin ja siitä syntyi Soinilan Oy. Palveluina tarjoamme mehustuspalveluja, sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Hunajan linkouspalvelua tarjoamme tarhauksen alottaneille ja pienempien tarhojen mehiläistarhaajille.
 

Juomapuolella valmistamme omista ja lähialueen hedelmistä ja marjoista kuplivia juomia. Hunaja toimii jatkossa makeuttajana osassa juomissamme ja sitä voi nauttia purkitettuna Vanhan ajan siivilöitynä, vapaasti kiteytyvänä hunajana. Hunaja tulee omilta mehiläistarhoiltamme. Savitaipaleella vuonna 1995 perustettu yritys, Tuliniekka, siirtyi yrityskauppojen myötä Soinilan omistukseen keväällä 2019. Kynttiläpaja toiminta jatkuu niille valmistuvissa tiloissa. Kynttiläpajassa valmistamme perinteikkäällä menetelmällä valettuja ja käsin koristeltuja kynttilöitä.

Jokaisen toiminnan ajatuksena on tarjota kaikille vähän parempaa. Niitä luonnon aitoja makuja mitkä on jo helposti unohdettu. Tuotteiden väri ja maku tulee hedelmistä ja marjoista. Kynttilöiden vanhoja perinteitä kunnioittava tekotapa ja laadukkaat raaka-aineet takaavat kynttilöiden laadun. Aito kauniisti palava tuli, ilman lisättyjä tuoksuja. Oman puutarhan- ja metsänantimien säilöminen talven ajaksi mehustuspalvelujen kautta tuo mahdollisuuden jokaiselle nauttia aidoista mauista pitkin talvea. Pienesti parasta, ihan luvattoman hyvää, on motto millä haluamme tätä yritystä johtaa ja tuoda omalla työllämme lisä arvoa, iloa ja makua jokaisen elämään.

YHTEYSTIEDOT

Käyntiosoite:

Parkkilantie 120

82200 Hammaslahti

Puhelin:

050-5176540 // Markku

0500-639160 // Piia

Sähköposti:

markku@soinilan.fi

piia@soinilan.fi

Y-Tunnus:

2918617-9

AUKIOLOAJAT

Tilamyymälä

to 12.00-18.00

la 10.00-16.00

Avoinna kesäaikaan, muutokset ilmoitetaan Soinilan Facebook sivulla. Auki myös sovittaessa

 

Mehustamo:

Läpi vuoden sopimuksen mukaan

Satokaudella tiistaisin suljettu

LAITA VIESTIÄ

Soinilan Oy

Parkkilantie 120

Joensuu

Tietosuojaseloste

Markku Soininen p. 050-5176540

markku@soinilan.fi
Piia Soininen p. 0500-639160

piia@soinilan.fi

© 2019 Soinilan Oy. Verkkosivut: melondia.fi